Onlajn kurs mršavljenja

Obuka je otvorena od

15. oktobra 2023.

Broj časova

24 video tutorijala, po 2 za svaku fazu i 12 vežbi

Cena obuke

360 EUR + PDV

12 faza – metoda za mršavljenje

Zaboravite na klasične programe za mršavljenje koji se fokusiraju samo na ishranu ili vežbanje. Iskusite drugačiji pristup, po metodi prof. dr Svetlane Stanišić, koji je od 15. oktobra dostupan u formi video materijala.  Počnite pravu transformaciju tela uključivanjem u program koji Vas oslobađa emocionalnog i mentalnog tereta, dok radite na svom fizičkom izgledu. Ne radi se samo o kilogramima, radi se o vašem telu, zdravlju, budućnosti i sreći.
 

Predstavljam Vam onlajn program koji pristupa mršavljenju holistički i podrazumeva:

  • Edukativni pristup sa ciljem da razumete sve u vezi svog tela, emocija i mršavljenja.
  • Izmene ishrane koje podrazumevaju postepeno menjanje Vaših navika sa ciljem da postignete trajne rezultate uz minimum stresa.
  • Metode za psihološko osnaživanje.
  • Pristup video materijalima tokom 12 meseci i mogućnost pregledanja neograničen broj puta.
  • Individualne konsultacije u vezi prilagođavanja dijete Vašem zdravstvenom stanju.
  • Grupni onlajn sastanci po dogovoru u cilju razmene iskustava i podrške (nije obavezno uključivanje kamere).
 
Ovaj kurs od 24 video tutorijala, po dva za svaku fazu i 12 vežbi ima za cilj da predstavi inovativan pristup u rešavanju problema gojaznosti i da Vas na najefikasniji način usmeri i pokrene na promenu pogrešnih stavova, loših navika u ishrani i uopšteno, na promenu životnog stila. Za gubitak kilograma nije dovoljno saslušati savete nutricionista, fitnes instruktora ili lajfkoučeva, niti je moguće “samo probušiti kašiku”. Ukoliko želite da smanjite telesnu masu ili procenat masti u telu, a pritom ne želite da stalno budete u okršaju sa sobom i svojom žudnjom kad prođete pored izloga pekare ili vidite svetleću reklamu za brzu hranu, neophodno je da suštinski promenite svoja ubeđenja i svoj stav prema hrani, da radite na razvoju dobrih i korisnih navika, na strpljenju, dnevnoj organizaciji, volji i motivaciji, a ponekad je neophodno i da preispitate, pa i da promenite odnos sa osobama iz najbližeg okruženja. Koliko god Vam ovo delovalo složeno, znajte da je mršavljenje sveobuhvatna i korenita promena, ali promena koja je moguća. 
 
Sve informacije možete videi na videu ispod:

Sve instrukcije o uplati polaznici dobijaju prilikom prijave na obuke.

Pitanja

Kontaktirajte nas. Naš tim Vam stoji na raspolaganju.